“Persoonlijke aanpak met de voordelen van digitaal”

Over ons

De mensen achter Result

Aangenaam! Wij zijn Ruud en Leantine Wolffensperger, beiden registeraccountant. Samen met drie medewerkers vormen we Result Accountants. We bieden administratieve en fiscale ondersteuning aan ondernemers in alle branches. De mens achter de cijfers staat hierbij centraal. Persoonlijk contact vinden we dan ook heel belangrijk. U bent altijd welkom in ons kantoor in Gendt. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook. Samen vinden we een passend antwoord op uw vraag. Waar nodig maken we hierbij gebruik van de expertise van specialisten in ons netwerk. Geen concrete vraag maar gewoon behoefte aan een klankbord? Als ondernemers onder elkaar denken we graag met u mee! 

Persoonlijk én online

We combineren onze persoonlijke aanpak met de voordelen van digitaal. Gegevens uitwisselen doen we snel én veilig via een online portal. Zo kunt u 24 uur per dag uw administratie bijhouden, waar en wanneer u wilt. 

Kosten

Wij gaan voor duurzame relaties. Open en eerlijk zijn hierbij de sleutelwoorden. Ook als het gaat om de kosten. Daarom maken we vaste prijsafspraken. En komt er extra werk bij? Dan bespreken we vooraf wat dat gaat kosten.

Ruud Wolffensperger
(directeur / eigenaar) @ ruud.wolffensperger
Leantine Wolffensperger
(directeur / eigenaar) @ leantine.wolffensperger
Eric Gerritsen
(relatiebeheerder)@ eric.gerritsen
Jelle van Beusichem
(relatiebeheerder)
@ jelle.vanbeusichem
Richard Meurs
(assistent accountant) @ richard.meurs